/KL.7’s persondatapolitik

Nogle kalder det “databeskyttelse” – vi kalder det “sund fornuft”

Du har ret til mere end et fedt køkken

Sådan behandler vi dine oplysninger

Når du besøger vores hjemmeside

Vi indsamler information om din adfærd for at lave statistik om brug af hjemmesiden og for at lave målrettet markedsføring. Vi indsamler personoplysninger i form af ip-adresse, firmanavn samt klik og tid på hjemmesidens undersider. Besøger du vores hjemmeside fra et link i nyhedsbrevet, indsamler vi også din e-mailadresse.

 

De data vi indsamler til statistik, opbevares i 36 måneder hos Google Analytics. Derefter slettes de automatisk.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med Cloudflare (UK), Google (USA), Leadfeeder (FIN) og Webdock (DK), som vi videregiver personoplysninger om hjemmesidebesøg til. Vi sikrer, at alle fire selskaber behandler dine persondata i overensstemmelse med gældende EU-lov.

 

Vi indsamler ikke cookies fra dit besøg, og vi foretager ikke automatiske afgørelser eller profilering af nogen art.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Vi indsamler dine kontaktoplysninger – dit fornavn og e-mail – for at kunne udsende e-mails til dig med nyheder, artikler, invitationer til arrangementer og anden marketing. Når du besøger vores hjemmeside fra et link i nyhedsbrevet, tracker vi din adfærd på hjemmesiden vha. cookies.

 

Vi opbevarer dit fornavn og e-mail, så længe du er aktiv abonnent på vores nyhedsbrev, eller indtil du framelder dig vores nyhedsbrev. Herefter sletter vi dine oplysninger.

 

Vi har indgået databehandleraftale med MailChimp (USA), som er det selskab, vi anvender til at udsende vores nyhedsbrev. Vi sikrer, at MailChimp ikke benytter nogen personoplysninger til egne formål og i øvrigt behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med gældende EU-lov.

Når du følger os på sociale medier

Vi har sider på to sociale medier: Facebook og LinkedIn. Her behandler vi personoplysninger for at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, rekruttere nye medarbejdere o.lign. Vi mener, det er en legitim interesse.

 

Vi behandler kun personoplysninger, du selv har afgivet offentligt på dine profiler. Som udgangspunkt beholder vi oplysningerne, så længe siderne eksisterer.

 

Vi foretager ikke automatiske afgørelser eller profilering af nogen art.

 

OBS: Vi kan hverken udelukke eller forhindre, at Facebook og LinkedIn foretager automatiske afgørelser og/eller profilering.

Når du sender os en jobansøgning

Vi modtager alle ansøgninger per e-mail (job@kl7.dk), og vi gemmer aldrig dine oplysninger i mere end 6 måneder. I svaret på din ansøgning fortæller vi dig, hvor længe vi ønsker at beholde din ansøgning, og om dine rettigheder i den forbindelse.

 

Vi opbevarer dine oplysninger i krypteret form i en lukket mappe på Google Suite. Vi sletter mailen med det samme. Adgang til mappen på Google Suite er sikret med totrinsbekræftelse og kun tildelt relevante /KL.7-medarbejdere. Vi har indgået databehandleraftale med Google, så vi er sikre på, at de også overholder gældende EU-lov.

Dine rettigheder

Når vi registrerer oplysninger om dig, har du en række rettigheder.

Har du spørgsmål om vores behandling af personoplysninger? Eller vil du gøre en af dine rettigheder gældende?

Så tag fat i vores persondata-ansvarlige Lasse Frost på lasse@kl7.dk eller +45 25670547.

Hvad ved I om mig?

Du har ret til at bede os forklare, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Vi sender dig så hurtigt som muligt en liste over oplysningerne. Vi forklarer dig desuden, hvorfor vi behandler dem, og hvilken ret vi har til at gøre det.

Stop med at registrere mig

Du har ret til at sige fra, hvis du ikke synes, vi skal behandle dine personoplysninger længere. Vi vurderer fra gang til gang, om vi eftergiver din indsigelse.

Slet overflødige data om mig

Du har ret til at bede om, at vi behandler færre data om dig. Hvis ikke dataen er nødvendig for at levere en service til dig, du selv har bedt om (f.eks. e-mail for at udsende nyhedsbrev), stopper vi med at behandle den så hurtigt som muligt.

Slet alle data om mig

Du har ret til at bede om, at vi sletter alle data om dig. Med mindre dine data ikke kan slettes pga. anden lovgivning eller aftale, efterkommer vi dit ønske.

Ret data om mig

Hvis vi behandler forkerte personoplysninger om dig, har du krav på at få dem rettet. I det tilfælde retter vi dem så hurtigt som muligt.

Giv mig alle mine data

Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger i et format, der kan læses af andre end os.

Jeg trækker mit samtykke tilbage

Du har altid ret til at fortryde dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger. I det tilfælde stopper vi behandlingen så hurtigt som muligt.

Opdatering af vores persondatapolitik

Indholdet på denne side er version 1.1 af vores persondatapolitik fra d. 5. november 2018.

 

Historik over opdateringer:

 

  • Version 1.0 – gældende fra d. 21. september 2018
  • Version 1.1 – gældende fra d. 5. november 2018