Kontakt os

Strandvejen 54, 2900 Hellerup

Medarbejdere i /KL.7

/KL.7 er specialister i adfærdsdesign. Siden 2011, har vi brugt indsigter og metoder fra adfærdsvidenskab, design og data til at skabe forandringer for offentlige og private kunder.

clze

Clara har en MSc i Cognitive & Decision Sciences. Hun har beskæftiget sig med anvendt adfærdsøkonomi siden 2011, bl.a. som Senior Research Executive i Millward Brown i London, hvor hun udviklede og validerede markedsanalyseværktøjer baseret på neurovidenskab.

Clara Zeller

Partner / COO
miho

Mikkel er en af landets førende rådgivere om den datadrevne organisation. Med en PhD i IT-design og som medforfatter på bogen Data - Virksomhedens nye grundstof er han en flittigt brugt oplægsholder og rådgiver for store og små, offentlige og private virksomheder. Mikkel sidder endvidere i regeringens ekspertgruppe for dataetik.

Mikkel Holm Sørensen

Direktør / Adfærdstrateg
chve

Christian er optaget af menneskers møde med og adfærd i komplekse systemer. Han har tidligere arbejdet i SKAT med at kortlægge mødet med skatteforvaltningen set fra borgeres og virksomheders perspektiv – for at finde ud af, hvor og hvordan det kan gøres nemmere at gøre det rigtige. Christian mestrer en række kvalitative og kvantitative metoder – og er ekspert i samspillet mellem dem.

Christian Vedersø

Adfærdsanalytiker
kals

...

Katrine Lund Skov

Adfærdsrådgiver
fpak

...

Frederikke Pape Kofod

Junior Adfærdsdesigner