Kontakt os

Strandvejen 54, 2900 Hellerup

Medarbejdere i /KL.7

/KL.7 er specialister i adfærdsdesign. Siden 2011, har vi brugt indsigter og metoder fra adfærdsvidenskab, design og data til at skabe forandringer for offentlige og private kunder.

Anders-Engdal

Anders Engdal

Bestyrelsesmedlem
Casper-Bæk

Casper har en kandidat ved IT-Universitetet med speciale i digital design & kommunikation. Han har før arbejdet i Coop's produktudviklingsafdeling som UX Designer. I /KL.7 assisterer han med sin digitale profil på projekter med både research, konceptudvikling, design og kommunikation.

Casper Bæk

Assisterende Adfærdsdesigner
Christian-Vedersoe

Christian er optaget af menneskers møde med og adfærd i komplekse systemer. Han har tidligere arbejdet i SKAT med at kortlægge mødet med skatteforvaltningen set fra borgeres og virksomheders perspektiv – for at finde ud af, hvor og hvordan det kan gøres nemmere at gøre det rigtige. Christian mestrer en række kvalitative og kvantitative metoder – og er ekspert i samspillet mellem dem.

Christian Vedersø

Adfærdsanalytiker
Clara-Zeller

Clara har en MSc i Cognitive & Decision Sciences. Hun har beskæftiget sig med anvendt adfærdsøkonomi siden 2011, bl.a. som Senior Research Executive i Millward Brown i London, hvor hun udviklede og validerede markedsanalyseværktøjer baseret på neurovidenskab.

Clara Zeller

Partner / COO
David-Hvidbak

David Hvidbak Østergaard

Junior Adfærdsdesigner
Katrine-Knudsen

Katrine Maja Knudsen

Koordinator
Kristian-Sørensen

Kristian er /KL.7’s sprogdesigner og har ansvaret for de sproglige og konceptuelle dele af både analyser og afrapporteringer, samt metodeudvikling og interventionsdesign. Med praktisk erfaring som videnskabsjournalist hos Jyllands-Posten og tidligere ansættelse i Red Associates’ Apprentice program som strategisk konsulent, har Kristian lige stort fokus på både detaljer og større beslutningsprocesser.

Kristian Sørensen

Senior Adfærdsdesigner / Kommunikation & Sprog
Lars-Ingemann

Lars Ingemann

Bestyrelsesformand
Lasse

Lasse er ekspert i digital adfærd, data science, GDPR og datasikkerhed. Han har bl.a. udarbejdet en analyse af danskernes informationssikkerhed for Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen, og har på den baggrund udviklet kampagnen “Vi Holder Hackerne Ude”. Lasse har desuden skabt undervisningsforløb om sikker digital adfærd og er en eftertragtet oplægsholder om datasikkerhed.

Lasse Frost

Senior Adfærdsanalytiker / Data Science & Analyse
Martin

Martin er uddannet design ingeniør fra DTU og kommer med en struktureret tilgang til både vores diagnose og design arbejde. Han har en bred erfaring med design, konceptualisering samt brugerinddragelse og brænder for at forstå og omsætte mødet mellem mennesker og teknologi til værdiskabende produkter og services.

Martin Kirk Johansen

Assisterende Adfærdsdesigner
Maria-Piil

Maria Piil Sørensen

Assisterende Adfærdsdesigner
Mia-Thiesen

Mia har en kandidat i Digital Design og Kommunikation. Hun har stor erfaring med design af brugeroplevelser, konceptudvikling, brugerundersøgelser, kreative processer og brugerinddragelse fra over 4 års arbejde som Digital Forretningsudvikler i Coop.

Mia Thiesen

Adfærdsdesigner / Service Design & UX
Mikkel-soerensen

Mikkel er en af landets førende rådgivere om den datadrevne organisation. Med en PhD i IT-design og som medforfatter på bogen Data - Virksomhedens nye grundstof er han en flittigt brugt oplægsholder og rådgiver for store og små, offentlige og private virksomheder. Mikkel sidder endvidere i regeringens ekspertgruppe for dataetik.

Mikkel Holm Sørensen

Direktør / Adfærdstrateg
Simone-Laursen

Simone har en BSc i Cognitive Science. Hun beskæftiger sig med det menneskelige sind, og hvordan det former samt bliver formet af vores oplevelser og interaktioner. På studiet har Simone designet og udført forskellige undersøgelser af hjernen og den menneskelige adfærd, og har ofte haft en statistisk tilgang til de kognitive processer, som ligger bag menneskets handlinger og perceptioner.

Simone Laursen

Assisterende Adfærdsdesigner