Profilbilleder_0002_Mikkel-01

Mikkel er en af landets førende rådgivere om den datadrevne organisation. Med en PhD i IT-design og som medforfatter på bogen Data - Virksomhedens nye grundstof er han en flittigt brugt oplægsholder og rådgiver for store og små, offentlige og private virksomheder. Mikkel sidder endvidere i regeringens ekspertgruppe for dataetik.

Mikkel Holm Sørensen

Direktør / Adfærdstrateg
Profilbilleder_0001_Simon-06

Simon er med-stifter i /KL.7, og den førende ekspert i Danmark om brug af adfærdsdesign i den finansielle sektor. Med speciale i hvordan kunder opfatter finansprodukter, har Simon stået for design af brugergrænseflader, kommunikation og nye produkter de sidste syv år. Mest prominent som en af hoveddesignerne bag hele Alka’s digitale univers

Simon Bentholm

Partner
Profilbilleder_0008_Katrine-05

Katrine Maja Knudsen

Koordinator
Profilbilleder_0007_Kristian-07

Kristian er /KL.7’s sprogdesigner og har ansvaret for de sproglige og konceptuelle dele af både analyser og afrapporteringer, samt metodeudvikling og interventionsdesign. Med praktisk erfaring som videnskabsjournalist hos Jyllands-Posten og tidligere ansættelse i Red Associates’ Apprentice program som strategisk konsulent, har Kristian lige stort fokus på både detaljer og større beslutningsprocesser.

Kristian Sørensen

Adfærdsdesigner / Kommunikation & Sprog
Profilbilleder_0005_Lasse-03

Lasse er ekspert i digital adfærd, data science, GDPR og datasikkerhed. Han har bl.a. udarbejdet en analyse af danskernes informationssikkerhed for Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen, og har på den baggrund udviklet kampagnen “Vi Holder Hackerne Ude”. Lasse har desuden skabt undervisningsforløb om sikker digital adfærd og er en eftertragtet oplægsholder om datasikkerhed.

Lasse Frost

Adfærdsanalytiker / Data Science & Analyse
Profilbilleder_0004_Lilie-10

Lilie har en kandidat i folkesundhedsvidenskab med specialisering i bl.a. metodedesign. Hun har stor erfaring med at opstille valide undersøgelsesdesign samt analysen og fortolkningen af kvalitative og kvantitative data.

Lilie Darsø

Adfærdsanalytiker / Forebyggelse
Profilbilleder_0011_Clara-Zeller-KL7-by-HEIN-Photography

Clara har en MSc i Cognitive & Decision Sciences. Hun har beskæftiget sig med anvendt adfærdsøkonomi siden 2011, bl.a. som Senior Research Executive i Millward Brown i London, hvor hun udviklede og validerede markedsanalyseværktøjer baseret på neurovidenskab.

Clara Zeller

Senior Adfærdsdesigner / Adfærdsøkonomi & Interventionsdesign

på barsel

Profilbilleder_0003_Mia-1

Mia har en kandidat i Digital Design og Kommunikation. Hun har stor erfaring med design af brugeroplevelser, konceptudvikling, brugerundersøgelser, kreative processer og brugerinddragelse fra over 4 års arbejde som Digital Forretningsudvikler i Coop.

Mia Thiesen

Adfærdsdesigner / Service Design & UX

på barsel

kl7-silhouette-m

Casper er kandidatstuderende ved IT-Universitetet på uddannelsen Digital Design & Kommunikation. Han har før arbejdet i Coop's produktudviklingsafdeling som UX Designer. I /KL.7 assisterer han med sin digitale profil på projekter med både research, konceptudvikling, design og kommunikation.

Casper Bæk

Junior Adfærdsdesigner
kl7-silhouette-w

Maria studerer Cand.merc.psyk på CBS. Som følge af studiet har hun et tværfagligt perspektiv i erhvervsøkonomi og psykologi, der kan anvendes til at analysere organisatoriske problemstillinger og herefter bidrage til at skabe løsninger, der tilgodeser både økonomiske og menneskelige faktorer.

Maria Piil Sørensen

Junior Adfærdsdesigner
kl7-silhouette-m

Mathias Dahl-Spangby

Junior Adfærdsdesigner
kl7-silhouette-m

David Hvidbak Østergaard

Junior Adfærdsdesigner
Profilbilleder_0006_Lars-09

Lars Ingemann

Bestyrelsesformand

Vil du arbejde i /KL.7?

Når du sender din ansøgning til os, svarer vi dig hurtigst muligt pr. e-mail. Din ansøgning indeholder følsom persondata. I svaret fortæller vi dig derfor også, hvordan og hvor længe vi opbevarer din ansøgning, og hvem du skal kontakte, hvis du er i tvivl om noget.